Hatékony cég blog

Néhány könnyen használható online eszközzel Te is hatékonyabbá teheted a vállalkozásod!

Nézd meg hogyan: SimplyPad.com

Kövess minket!

Tegnap történt, hogy összedobtam a cég új szórólapjának szövegét. A biztonság kedvéért azért megmutattam két ismerősömnek, hogy ők is nézzék át. Hamar meg is jött az emailben átküldött doksira a válasz, két másik Word dokumentum teli javításokkal, ötletekkel. Nekem már "csak" az volt a dolgom, hogy összehozzam ezt a három példányt. Először is végig kellett olvasni a két új doksit, és megkeresni a javításokat, aztán átmásolni ezeket az eredeti példányba, persze közben ügyelni arra, hogy az átmásolt mondat illeszkedjen az eredeti szövegbe is. Valódi horror, én mással is el tudtam volna tölteni azt az órát. Például azzal a csinos szőkével a szomszéd irodából egy kávé társaságában.
Nem véletlenül használjuk mi is a cégnél a SimplyPad-et: létrehozol online egy dokumentumot, egy kattintással megosztod bárkivel, élőben látod, hogy mit írnak bele és bármelyikük módosítását utólag is vissza tudod vonni. Nincs több emailben küldözgetés, nincs egyszerre hat külön példány, nincs szívás. Ennyire egyszerű. Csak egy dolgot tudok javasolni: használj hatékonyabb eszközöket Te is, és töltsd az idődet élvezetesebb dolgokkal!

Szólj hozzá!

Címkék: randi szórólap hatékony

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyceg.blog.hu/api/trackback/id/tr772114954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása