Hatékony cég blog

Néhány könnyen használható online eszközzel Te is hatékonyabbá teheted a vállalkozásod!

Nézd meg hogyan: SimplyPad.com

Kövess minket!

Ki szeret ilyen szikrázó napsütésben is a szokásos napi gondokkal küzdeni? Mit szólnál valami izgalmasabb programhoz, amivel kimozdulhatsz az irodából és felpörgetheted a cégedet is? Mindjárt meghívunk az első ingyenes rendezvényünkre, ahol új ötletekkel és új emberekkel ismerkedhetsz meg, de előbb nézzük meg hogyan tudsz akár heti 3-4 munkaórát is megspórolni a legújabb informatikai eszközökkel.

A markológép probléma

A számítógépen futó szoftver számunkra olyan, mint a markológép az útépítőknek. Ha az embernek nagy, egyszerre akár tonnákat is mozgatni képes gépe van, akkor gyorsabban lesz kész a feladataival, mint az, aki egy egyszerű kézi ásóval próbálkozik. De ellentétben az építőiparral, ahol folyamatosan igyekeznek egyre jobb gépeket használni, az irodában dolgozó emberek sosem törődtek eleget azzal, hogy javítsanak a szoftvereiken.

A legtöbb irodai munkás ma is ugyanazokat a programokat használja, mint 15 évvel ezelőtt. Word, Excel, stb. Persze azóta volt sok verziófrissítés, de ezek a programok alapvetően ugyanabban a szellemben készülnek hosszú idő óta. A web térhódításával most megjelent sok új lehetőség, és ezek gyökeresen fel fogják forgatni az informatika világát. Ezt hívjuk mai divatos szóval cloud computingnak: amikor mindenki webes szoftvereket, online szolgáltatásokat használ, a számítógépére telepített programok helyett. Következzen tehát 7 újszerű megoldás, ami fel tudja gyorsítani a munkát.

7 időnyerő megoldás

1. Csapatmunkát támogató szoftverek: segítségükkel egy feladaton egyszerre többen tudnak dolgozni úgy, hogy közben látják mit csinál a másik. Minden vezető tudja, hogy milyen hatékony tud lenni egy jó csapat, szinte hihetetlen, hogy eddig a szoftvereink egyáltalán nem támogatták a közös munkát.

2. Fejlettebb céges kommunikációs rendszer: nem csak e-mail, de chat és ingyenes internet alapú VoIP telefon szolgáltatás is van benne. És egy jó webes címtár, amiben minden kolléga elérhetőségei bekerülnek automatikusan.

3. Távolról is elérhető dokumentumok: ha egy ügyfélnél, otthon, vagy akár mobiltelefonról is elérhető minden céges anyag, akkor elég sok utazgatást és telefonálgatást megúszol.

4. Profi eszközök kicsiknek is: a webes megoldásokkal olyan szoftverek is elérhetővé váltak kis cégeknek is, amelyeket korábban csak multik engedhettek meg maguknak. Ilyen például az ügyfélkapcsolatokat kezelő CRM rendszer, ami már néhány tízezer forinttól is elérhető nem kell százezreket, vagy milliókat költeni rá.

5. Gyorsabb levelezés: sajnos sok ember van, aki naponta akár órákat is eltölt az e-mailjei felett. A levelezést a modern megoldásokkal könnyen fel lehet pörgetni. Szükség van egy jó spam szűrőre, ami kiszűri a szemetet a rengeteg céges levél közül, és egy kis varázslatra, ami segít eldönteni, hogy melyik levél fontos és melyik ér rá később is.

6. Egyszerűbb számlázás: egy modern számlázó program a neten keresztül bárhonnan elérhető, be lehet állítani, hogy melyik kolléga jogosult számlát készíteni, és ki az aki csak megnézheti a régi számlákat, nyilvántartja a partnerek adatait, és még ezer apró trükköt tud, amivel megkönnyíti a kollégák életét.

7. Szervezés: egy megbeszélés összehívásához nem kell tíz telefon. Egy megbeszélés összehívásához egy jó webes naptár kell, ami képes arra, hogy meghívj másokat eseményekre, ők egy kattintással visszajelezzenek, hogy jó-e nekik az időpont, és közben látod azt is hogy épp akkor szabad-e a tárgyaló, vagy a projektor.

Ez még csak hét lehetőség volt, amit tekints inkább egyfajta bevezetőnek az új világba. A cloud computing ennél sokkal több lehetőséget tartogat, és ezért is szervezzük meg az első ingyenes rendezvényünket, ahol bemutatjuk neked mindezt:

Ezennel szeretettel meghívunk Téged az első Cloud Computing Bemutatónkra!

Április 20-án, szerdán egy egész délutánt áldozunk arra, hogy bemutassuk neked az informatikában rejlő új lehetőségeket. A Cloud Computing Bemutatón kiderül, hogy milyen gyökeres változások zajlanak éppen az informatikában, és hogyan tudja ezeket egy magyar kisvállalkozás a saját hasznára fordítani. Bemutatjuk a legújabb webes eszközöket. Szó lesz a Google megoldásairól, amit nyugaton már minden kisvállalkozás használ, és megmutatjuk a legmodernebb magyar gyártású szoftvereket is. Kiderül az is, hogy milyen fizetési konstrukciókkal lehet olcsóbban hozzájutni ezekhez az eszközökhöz.

Jelentkezem a Cloud Computing Bemutatóra! >>

Szólj hozzá!

Címkék: google online informatika crm kisvállalkozás cloud computing cloud computung

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyceg.blog.hu/api/trackback/id/tr982764544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása