Hatékony cég blog

Néhány könnyen használható online eszközzel Te is hatékonyabbá teheted a vállalkozásod!

Nézd meg hogyan: SimplyPad.com

Kövess minket!

28.
szeptember

Robbanás előtt állunk

Tegnap már említettük, hogy leálltunk a Növekvő csomagunk fejlesztésével. Következzen tehát a történet: miért döntöttünk így? És hogyan tovább?

Az elmúlt hetekben rengeteget beszélgettünk az ügyfeleinkkel, partnereinkkel és egymással. Arra döbbentünk rá, hogy egy nagyon különleges helyzetben vagyunk. Itt állunk ugyanis egy berobbanás előtt álló iparágban. Sokféleképpen lehet nevezni ezt a trendet: saas, cloud computing, online szolgáltatás... Bárhogy is nevezzük, ugyanarra megy ki a játék: a cégek online eszközöket kezdenek el használni, ezzel gyorsabbá és eredményesebbé téve a munkájukat.

Ez a változás nem technikai jellegű: a webalkalmazások fejlesztéséhez használt technológiák (habár nagyon gyorsan fejlődnek ma is) már sok éve rendelkezésre állnak. Egyszerűen arról van szó, hogy most érett meg a piac: mára kialakultak a megfelelő üzleti modellek, a fejlesztők is kikísérletezték, hogy mire van szüksége a cégeknek igazából. Tőlünk nyugatra a web már tele van vállalkozásoknak szóló online szolgáltatásokkal. A webdesigntól kezdve a gyerekek táboroztatásáig megtalálhatod azt, ami könnyebbé teszi a munkádat. És még nagyon az elején járunk a dolognak. Az minden esetre elég sokat elmond, hogy két olyan cég fejleszt hatalmas iramban cloud alkalmazásokat, mint a Microsoft és a Google.

Már Magyarországon is megjelentek az első fecskék, de az igazi lavina még nem indult el. És itt állunk mi, látva hogy mi közeledik, ezen a speciális magyar piacon. Mivel azt reméljük, hogy gyors változások jönnek úgy döntöttünk, hogy mi sem fejleszthetünk tovább az eddig megszokott módon. Félretoljuk tehát mindazt, amit eddig gondoltunk, és egy friss, tiszta lappal nekivágunk újra a Növekvő csomag fejlesztésének. Más módszerekkel, más megközelítéssel, illeszkedve a magyar vállalkozásokhoz, és a jelenlegi, robbanás előtt álló piachoz.

A holnapi bejegyzésünkben szeretnénk ennél konkrétabban is bemutatni, hogy mit gondolunk az online szolgáltatások (cloud alkalmazások) jövőjéről. A következő hetekben pedig bepillantást nyerhettek abba, hogyan készül a SimplyPad Növekvő csomagja, mi az az új irány, amerre most elindultunk. Tartsatok velünk, izgalmas lesz!

Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre:

Szólj hozzá!

Címkék: microsoft google online robbanás vállalkozás saas cloud computing

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyceg.blog.hu/api/trackback/id/tr202329371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása