Hatékony cég blog

Néhány könnyen használható online eszközzel Te is hatékonyabbá teheted a vállalkozásod!

Nézd meg hogyan: SimplyPad.com

Kövess minket!

Büszkén jelentjük, hogy nemrég új szolgáltatással bővült a kínálatunk: bemutatkozik a SimplyPad Növekvő csomag. Egy olyan cloud computing megoldást hoztunk létre, amely képes a magyar KKV-k legtöbb informatikai igényét kiszolgálni modern webes szolgáltatások segítségével. Benne vannak a Google Apps irodai alkalmazásai, a saját fejlesztésű a CRM-ünk és a Számlázz.Könnyen online számlázó program is. Lássuk a részleteket!

Simply CRM

A saját fejlesztésű CRM alkalmazásunk, amely a nevéhez hűen könnyen kezelhető és gyorsan átlátható szoftver. Segít, hogy az ügyfelekkel és a beszállítókkal való kapcsolattartás gördülékenyen menjen. A partnereidről minden fontos információt rendszerezetten tárolhatsz, egy lapon láthatod egy cég kapcsolati adatait, hogy mi történt a céggel korábban és hogy milyen teendők vannak még vele kapcsolatban.

A CRM egy online ügyfélszolgálati lehetőséget is biztosít számodra: egy weboldalon keresztül az ügyfeleid üzeneteket küldhetnek számodra, amelyek egyből a CRM rendszerbe kerülnek, így biztosítva, hogy nem kallódik el semmi.

Bővebben a CRM-ről >>

CRM

Google Apps levelezéshez, csoportmunkához, dokumentum tároláshoz és megosztáshoz

Google AppsHivatalos magyar viszonteladóként a SimplyPad Növekvő csomagban a Google Apps for Business verziót nyújtjuk. Ez tartalmazza az olyan jól ismert Google alkalmazások céges verzióit, mint a Gmail, a Docs, a Calendar, stb. Az üzleti változatban az alkalmazások a cég saját webcímén futnak (pl. http://mail.cegneve.hu), a Google logók helyett a cég saját logója jelenik meg, és a felhasználók a belépéshez a céges e-mail címet használnak. A céghez tartozó felhasználói fiókok különösebb informatikai tudás nélkül is menedzselhetők egy központi adminisztrációs felületről. Egyszerűen lehet új felhasználót hozzáadni a rendszerhez, vagy törölni őket, be lehet állítani hogy mit oszthatnak meg az alkalmazottak cégen kívüli emberekkel.

A Google szolgáltatásokhoz óriási, felhasználónként 25GB-os tárhelyet adunk, és szerződésben (SLA) garantáljuk a 99,9%-os rendelkezésre állást.

Online Számlázóprogram

számlázó programVégre a számlák kezelését is profi módon intézheted a Számlázz.Könnyen alkalmazás segítségével. Az online számlázó rendszer előnye, hogy bárhonnan biztonságosan beléphetsz, nem csak az irodádból, hanem otthonról, vagy akár az ügyfeleidtől is. A számlák itt rendezetten vannak tárolva, gyorsan megtalálhatsz egy-egy régi darabot. A lassú irkálást, vagy gépelést is elfelejtheted, mert a korábbi ügyfeleid adatait egy kattintással betöltheted az új számlákhoz is. Ráadásul mivel online szolgáltatásról van szó, nem kell frissítésekkel bajlódni. Így biztos, hogy mindig az aktuális jogi szabályozásnak megfelelő eszközt használod.

Bővebben a számlázó programról >>

Számlázó program

Telefonos terméktámogatás

Ha ezt a csomagot választod, akkor folyamatos, magyar nyelvű, telefonos terméktámogatást nyújtunk Neked. Ez azt jelenti, hogy hétköznap munkaidőben bármikor felhívhatsz minket és mi azonnal segítünk, bármilyen gondod is van. Ez garantálja, hogy biztosan elégedett leszel velünk.

Ide kattintva összehasonlíthatod az SimplyPad csomagokat tudásuk és áruk szerint >>

 

Szólj hozzá!

Címkék: google gmail üzleti crm ügyfél vállalkozás cloud apps google docs google apps

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyceg.blog.hu/api/trackback/id/tr372610191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása