Hatékony cég blog

Néhány könnyen használható online eszközzel Te is hatékonyabbá teheted a vállalkozásod!

Nézd meg hogyan: SimplyPad.com

Kövess minket!

Authorized Google Apps Reseller hivatalos viszonteladóMikor elindítottuk a SimplyPadet tudtuk, hogy minél hamarabb teljesíteni szeretnénk a hivatalos Google Apps Reseller státusz kritériumait. Ez nemrég sikerült is. Örültünk neki, és elég nagy meglepetés volt, mikor közölték velünk, hogy itthon mi vagyunk az elsők, akik elérték ezt a szintet. Ezek szerint a magyar vállalkozások még nem igazán használják azokat az eszközöket, amelyek egy nyugati cég számára (legyen az bármilyen kicsi) teljesen természetesek.

Ezzel kapcsolatban szeretnék elmesélni egy érdekes történetet. A rövid story a cipőkereskedőkről szól, akik az afrikai pusztába érve rájönnek, hogy itt elég kevés ember hord cipőt. Egy üzletembernek ilyenkor kétféle reakciója lehet. Az egyik így szól: "Ez szörnyű, itt senki sem hord cipőt, ne küldjetek több árut!" Ezzel ellentétben a másik azt válaszolja: "Ez fantasztikus, itt még senkinek sincs cipője, küldjetek nekem még-még sokat!"

Azt hiszem mi a második kategóriába tartozunk. A hivatalos viszonteladói státusz segíteni fog, hogy még több vállalkozónak bemutathassuk az itthon eddig ismeretlen lehetőségeket. Mert hiszünk benne, hogy nem csak a multik használhatják ki a modern eszközökben rejlő óriási lehetőségeket. Tudjuk, hogy ezt Te is megteheted, a saját kis cégedben, a saját költségvetésedből, akár már mától kezdve.

5 komment

Címkék: google apps reseller

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyceg.blog.hu/api/trackback/id/tr612118894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dragon Z. · http://www.dragonweb.hu 2010.07.14. 14:55:38

"Ezek szerint a magyar vállalkozások még nem igazán használják azokat az eszközöket, amelyek egy nyugati cég számára (legyen az bármilyen kicsi) teljesen természetesek."

Szerintem korántsem erről van szó: csupán nem reselleren keresztül üzemelik be. Mindenesetre sok sikert a vállalkozáshoz!

zsoltikam · http://catapult.blog.hu 2010.07.15. 15:37:28

"Ezek szerint a magyar vállalkozások még nem igazán használják azokat az eszközöket, amelyek egy nyugati cég számára (legyen az bármilyen kicsi) teljesen természetesek."

Egyetertek Dragon Z.vel, ha ezt gondoljatok, lehet felre piackutattatok. Nem ismerek korulottem olyan ceget aki ne hasznalna (foleg webbel foglalkozok mondjuk, igy ertheto), de az esetek 98%-aban az ingyenes kielegiti mindenki igenyet.

SimplyPad 2010.07.15. 15:43:22

Ezeket a következtetéseket csak abból vontam le, hogy még nincs reseller. Minél többen használják az ingyenes verziót, nekünk annál jobb. :-)

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2010.07.22. 08:01:28

"ezer éve" használjuk a google alkalmazásait (ingyenest) Mail, Calendar, Docs, Sites, Blog, Picasa, Groups.)

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2010.07.22. 08:07:46

Egyébként az én álmom is egy olyan rendszer, ami "kattintásra" beindul, bárhonnan, bármikor elévégzem a dolgom.
Soha nem értettem, hogy miért kell ahhoz az agész BKV-t megvennem, ha egy megállót karok utazni.
süti beállítások módosítása