Hatékony cég blog

Néhány könnyen használható online eszközzel Te is hatékonyabbá teheted a vállalkozásod!

Nézd meg hogyan: SimplyPad.com

Kövess minket!

Most egy olyan alkalmazásról szeretnénk beszámolni, ami nem saját fejlesztés, hanem egy partnerünk által biztosított alkalmazás lesz a hamarosan megjelenő SimplyPad Növekvő csomagban. Ráadásul egy olyan igényt próbálunk kielégíteni vele, amely biztos, hogy minden egyes vállalkozásnál megvan: ez pedig a számlázás.

A Számlázz.Könnyen.hu csapatával együttműködve egy online számlázó alkalmazás is kerül majd a Növekvő csomagba, amelynek a segítségével egyszerűen és gyorsan tudod megoldani a számlázással kapcsolatos feladatokat. Az alap funkciók mellett olyan dolgokra is képes a program, mint a pro froma számla, vagy a devizaszámla készítése.

Ha online számlázó programot használsz meglesz az az előnyöd, hogy bárhol a világon, akár az ügyfeleid telephelyén is, biztonságosan be tudsz lépni a rendszerbe és ki tudod állítani a megfelelő számlát. A rendszer nyilvántartja a partnereid adatait, így a visszatérő vásárlóknál nem kell mindent újra bepötyögni.

Tehát a SimplyPad Növekvő csomagban lesz Google Apps (levelezés, online dokumentum tár, webes naptár), CRM, Hírlevélküldő és Számlázó program is.

(És ez még nem minden. Hamarosan újabb hírekkel jelentkezünk.)

Szólj hozzá!

Címkék: it program online számla vállalkozás kkv számlázó számlázó program

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyceg.blog.hu/api/trackback/id/tr452402725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása