Hatékony cég blog

Néhány könnyen használható online eszközzel Te is hatékonyabbá teheted a vállalkozásod!

Nézd meg hogyan: SimplyPad.com

Kövess minket!

Mi ezt látjuk az üveggömben

Egy olyan paradigmaváltás előtt állunk, ami átalakítja majd a cégek belső működését. Kevesebb időt fogunk informatikai problémák megoldásával tölteni, másképp fogunk dolgozni. Megváltozik majd a szoftverekről alkotott képünk. A vállalkozások képesek lesznek hatékonyabban felhasználni az informatikára elköltött forintokat, a cégekben dolgozó munkatársak pedig a számítógépek előtt eltöltött időt. Ezt a váltást sokféleképp nevezik: cloud computing, saas, vagy ahogy mi szoktuk mondani online szolgáltatás. De egyik sem mondja el a lényeget: a korábbinál költséghatékonyabb módon juthatnak a cégek olyan alkalmazásokhoz, amelyek a korábbinál gyorsabb, hatékonyabb és eredményesebb munkát tesznek lehetővé.

Összegyűjtöttük hogyan érinti majd mindez a vállalkozásokat:

  • Milyen új eszközök lesznek elérhetők?
  • Mikor éri meg online szolgáltatást választani? Mikor nem?
  • Miért jobbak ezek a hagyományos programoknál?

Mindezt egy rövid, gyorsan áttekinthető bemutató formájában, most 2-3 perc alatt megtudhatod.

A bemutatót minden olyan vállalkozás vezetőjének ajánljuk, ahol van számítógéppel dolgozó munkatárs (igen, a tied is ilyen). Ez egy lehetőség, hogy benézz az üveggömbünkbe és megnézd, hogy milyennek látjuk mi a jövőt. A konkurenciád már lehet olvasta, Te se maradj le róla, katt ide:

Hogyan változik meg a vállalkozások informatikája a következő években? (3 perces bemutató)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyceg.blog.hu/api/trackback/id/tr652332140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása