Hatékony cég blog

Néhány könnyen használható online eszközzel Te is hatékonyabbá teheted a vállalkozásod!

Nézd meg hogyan: SimplyPad.com

Kövess minket!

Sok vállalkozásban van egy "Marika néni". Marika néni az, aki viszi a könyvelést és minden aláírandó papírt időben odatol az emberek orra alá. Marika néni az, aki átlátja azt a néhány tonna papírrengeteget, amit a magyar bürokrácia egy vállalkozótól megkövetel. Marika néni mindenről tud, még arról is, amiről nem kéne. Ő az, aki meleg teát készít, ha megfázol, és csak az unokákról szóló kilencedik történt után enged dolgozni. Ő az, aki nemrég birtokba vette az új kompjútert, de még nem mindent ért, és néha bizony megkér: ugyan már Lajoskám, mutasd meg nekem mért nem megy ez a fránya vörd.

Marika nénit általában mindenki szereti, hiszen nélküle aligha működne a cég. A probléma csak akkor következik be, amikor egy esős reggelen Marika néni nem jön be dolgozni. Hogyan tudjuk elérni azokat a dokumentumokat, amiket korábban ő kezelt? Hova lettek a fontos táblázatok, elszámolások?

Ilyenkor már jól jön, ha van a cégben egy olyan egységes dokumentumkezelő rendszer, amit minden alkalmazott használ, és amit a vezetők bármikor el tudnak érni. Külön előny, ha ez a neten van és megfelelő jelszavakkal távolról is hozzá lehet férni. Olyan finomságokról már ne is beszéljünk, hogy egy dokumentumot egyszerre többen is tudnak szerkeszteni.

A Te vállalkozásodban van olyan kritikus munkatárs, akit nagy érvágás lenne nélkülözni? Nálatok mi történik, ha egy alkalmazott odébb áll: visz magával minden anyagot?
 

Szólj hozzá!

Címkék: microsoft office dokumentum öreg word nyugdíjas néni marika ofisz

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyceg.blog.hu/api/trackback/id/tr192187333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása