Hatékony cég blog

Néhány könnyen használható online eszközzel Te is hatékonyabbá teheted a vállalkozásod!

Nézd meg hogyan: SimplyPad.com

Kövess minket!

Vajon Ő mit gondolhat?

Ma már rengeteg ember véleménye befolyásolhat téged, ha csak egy keveset olvasgatsz a weben, akkor is: bloggerek, fórumozók, hozzászólok. Ők ott vannak mindenhol: a saját weboldaladon, a nagy hírsite-okon, a facebookon, iwiwen, twitteren, mindenhol. Mégsem az ő véleményük számít igazán. Ha valóban hasznos információt szeretnél szerezni, akkor nem őket kell olvasnod. Még a saját weboldalad látogatói sem elég jók. Egy szűk csoport van csak, akinek a véleménye tényleg fontos: és ők a vásárlóid.

Ne habozz, dobj össze egy kérdőívet teljesen ingyen, küld el a vásárlóidnak, és legyél gazdagabb sok-sok új ötlettel, lehetőséggel. Ehhez nem kell mást tenned, csak:

  1. Lépj be (vagy regisztrálj) ide: docs.google.com
  2. Kattints az Új létrehozása/Űrlap menüre (Create new/Form)
  3. Írd meg a kérdőívet
  4. Másold ki a kérdőív linkjét a szerkesztő aljából, és küld el a vásárlóidnak
  5. Az eredményt ezután a Google Docs-on a kérdőívvel azonos nevű táblázatban találod

+1 tipp: Írj valami kedveset a kérdőívet kitöltő embereknek, az automatikus köszönő üzenet helyett. Ezt az Űrlap szerkesztőben az Egyebek/Megerősítő üzenet szerkesztése gomb alatt tudod megtenni.

A Google Docs egyéb üzleti felhasználásairól a SimplyPad Google Docs oldalán olvashatsz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyceg.blog.hu/api/trackback/id/tr132295978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2010.09.16. 00:10:23

A google webhely segítségével lehet egy webhelyet készíteni, ahová szintén beilleszthető egy Űrlap. (Beszúrás, táblázatos űrlap.
Itt egy példa:
sites.google.com/site/novasysholding/home/helpdesk
süti beállítások módosítása