Hatékony cég blog

Néhány könnyen használható online eszközzel Te is hatékonyabbá teheted a vállalkozásod!

Nézd meg hogyan: SimplyPad.com

Kövess minket!

Itt a nyakunkon a karácsonyi szezon. Ilyenkor a legtöbb vállalkozás bevétel növekedésre számít, és vannak olyan cégek is, akik az éves árbevételük nagy részét ebben a 2 hónapban termelik ki. A felfokozott vásárlói kedv, a nagyobb elvárások egyfajta stressz-tesztként szolgálnak. Megmutatják a vállalkozás vezetőinek mennyire van jól felépítve a cég.

Azoknál a cégeknél, ahol időről időre stratégiai szemmel nézve is végigondolják a dolgokat, a karácsonyi szezon sem érkezik meglepetésként. Valószínűleg már hónapokkal ezelőtt megvoltak a tervek és most izgatottan lesik a számokat, hogy minden megfelelően alakul-e. Ehhez képest nagyon sok cég ilyenkor kezd el rohanni. Őket könnyű felismrni arról, hogy a főnök éjszaka is "szívesen" dolgozik ilyenkor, és persze a többieknek is néha tovább kell benntmaradni. Eddig lehet, hogy nem tűnt fel, hogyha a munkafolyamatok nincsenek rendesen végigondolva, nincs megtervezve a működés, de a rohamban azért már kibuknak az ilyen problémák. És ezt sok helyen a vásárlók is érzik.

A karácsony sok cégnél lehet az informatikai rendszer próbája is. Ahol a megfelelő eszközöket választották, a cég igényeihez igazodó, jól működő rendszert építettek ki, ott most a munkatársak észre sem veszik, hogy használniuk kell az IT infrastruktúrát. Láthatatlanul működik, teszi a dolgát, hogy Te is azt tehesd. Ahol voltak problémák, ahol eddig is nehézkesen ment egy-egy informatikával támogatott feladat megoldása, ott bizony ezek a hibák még nagyobb gondot fognak okozni a megnövekedett terhelés alatt.

És nálatok mi a helyzet? Nem lett volna jó valamit automatizálni? Elindult már a karácsonyi szezon? Mire számítotok idén?

Kellemes Karácsonyi Dömpinget Mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: it üzlet karácsony informatika menedzser ügyfél vállalkozás kkv kisvállalkozás alkalmazott főnök

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyceg.blog.hu/api/trackback/id/tr862434110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása